Kerstbomen Amersfoort

wouterdegroeneboer.nl is dé online omgeving van een klein familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar de mooiste Nordmann Kerstbomen met de hand, dus zonder pesticiden, kweekt én met het grootste plezier verkoopt aan haar afnemers in Nederland. Wij houden ons bezig met de groene kweek en verkoop van Kwaliteits  Nordmann Kerstbomen aan zowel particuliere als zakelijke afnemers. Vanaf 2021 zijn wij begonnen met het online verkopen van onze zorgvuldig gekweekte Kerstbomen. Wij bezorgen de door u gekozen Nordmann Kerstboom klimaatneutraal en veilig bij u thuis. Gemak dient de mens!

Wouter van Wouter de Groene Boer
Team van Wouter de Groene Boer

100% duurzaam

Onze Nordmann kerstbomen worden op duurzame wijze gekweekt, zonder het gebruik van schadelijke stoffen en pesticiden. Uw bestelde Nordmann kerstboom wordt CO2-neutraal bij u thuisbezorgd.

Kwaliteit en gemak

Via onze webshop besteld u gemakkelijk vanuit uw luie stoel de mooiste Nordmann kerstboom. Na uw bestelling wordt uw Nordmann kerstboom bezorgd op de door u aangegeven datum.

Triple AAA kwaliteit

Omdat wij voldoen aan alle kwaliteitskenmerken dragen onze Nordmann kerstbomen het hooggewaardeerde AAA-kwaliteitskeurmerk! Dit ziet u terug in de lage hoeveelheid naalduitval.

Volg uw Nordmann kerstboom met Track & Trace

Ontdek de magie van Kerstmis met Familie De Boer

Al bijna 70 jaar zijn wij de trotse kwekers van prachtige Nordmann kerstbomen. Onze rijke geschiedenis begon met de oprichter en onze overgrootvader, Hendrik De Boer, die met gezond boerenverstand en toewijding de allereerste Nordmann kerstbomen liet opgroeien na de Tweede Wereldoorlog. Zijn authentieke aanpak en ongeëvenaarde kwaliteit verfraaiden talloze huiskamers.

Nu is het mijn beurt om zijn erfenis, samen met die van mijn opa en vader, voort te zetten. Ik, Wouter De Boer, nodigt u uit om de prachtige traditie van het kiezen van een perfecte Nordmann kerstboom voort te zetten in onze online webwinkel. Geniet van het gemak en de charme van het uitzoeken van uw Nordmann kerstboom vanuit het comfort van uw eigen huis.