Veelgestelde vragen

Om een Nordmann kerstboom te bestellen, gaat u naar onze website wouterdegroeneboer.nl. Daar kunt u het gewenste type en formaat Nordmann kerstboom selecteren en vervolgens u bestelling plaatsen. Volg de instructies op de website om de bestelling af te ronden.

Het gebruik van TreeFood is eenvoudig. Op dag één voegt u het poeder van het eerste zakje toe aan het water onder de boom. Op dag vijf herhaalt u dit proces. U hoeft geen zaagwerkzaamheden aan de onderkant van de stam uit te voeren. Volg gewoon de instructies op de zakjes en u Nordmann kerstboom blijft langer mooi en vol.

Ja, bij aankoop van een Nordmann kerstboom bij wouterdegroeneboer.nl ontvang u gratis een TreeFood pack. Dit helpt u om uw boom langer mooi en groen te houden tijdens de feestperiode.

Ja, TreeFood is geschikt voor alle soorten Nordmann kerstbomen. Het is getest op diverse Nordmann kerstboomstandaarden en zorgt ervoor dat u boom langer mooi en groen blijft.

Ja, TreeFood is geschikt voor zowel Nordmann kerstbomen met kluit als zonder kluit. Ongeacht het type Nordmann kerstboom kunt u profiteren van de voordelen van TreeFood om uw boom fris en groen te houden.