Ontdek de magie van Kerstmis met Familie De Boer

Al bijna 70 jaar zijn wij de trotse kwekers van prachtige Nordmann kerstbomen. Onze rijke geschiedenis begon met de oprichter en onze overgrootvader, Hendrik De Boer, die met gezond boerenverstand en toewijding de allereerste Nordmann kerstbomen liet opgroeien na de Tweede Wereldoorlog. Zijn authentieke aanpak en ongeëvenaarde kwaliteit verfraaiden talloze huiskamers.

Nu is het mijn beurt om zijn erfenis, samen met die van mijn opa en vader, voort te zetten. Ik, Wouter De Boer, nodigt u uit om de prachtige traditie van het kiezen van een perfecte Nordmann kerstboom voort te zetten in onze online webwinkel. Geniet van het gemak en de charme van het uitzoeken van uw Nordmann kerstboom vanuit het comfort van uw eigen huis.

Wouter (eigenaar) en Luuk (fysieke verkoop)

Over de 'oude' Hendrik de Boer

Bijna 70 jaar geleden, in de nasleep van de Tweede Wereldoorlog, begon een visionaire en toegewijde man aan een reis die een tijdloze kersttraditie zou inluiden. Zijn naam was Hendrik De Boer, en hij is de geestelijk vader van ons bedrijf en de trotse pionier van de Nordmann kerstboomteelt.

Met niets meer dan gezond boerenverstand en een diepe liefde voor de natuur, koesterde Hendrik De Boer de allereerste Nordmann kerstbomen. Zijn toewijding aan het cultiveren van bomen van ongeëvenaarde kwaliteit ging hand in hand met een authentieke aanpak die de harten van velen veroverde. De Nordmann kerstbomen van Hendrik De Boer sierden huiskamers en verspreidden kerstvreugde in een tijd van wederopbouw en hoop.

Hendrik de Boer

Henk de Boer (kleinzoon van de ‘oude’ Hendrik de Boer en vader van de huidige eigenaar Wouter de Boer) bracht de bomenverkoop mede naar ons mooie dorp. Wouter gaat nu online verder om heel Nederland te kunnen bedienen!

Simpel en snel

Binnen 4 stappen uw Nordmann kerstboom thuisbezorgd

Vanuit uw luie stoel

U kiest de gewenste bezorgdatum en rekent veilig online af. Wij regelen de rest!

Volg uw Nordmann kerstboom met Track & Trace

Volg uw Nordmann kerstboom

Traceer uw boom te alle tijden online via de handige track and trace code!

Tot aan de voordeur

Wij bezorgen uw Nordmann kerstboom tot aan uw voordeur op de gewenste datum.

Tijd om te genieten

Zo! U hoeft alleen nog maar de boom te versieren en dan is het een kwestie van genieten.

online omgeving

wouterdegroeneboer.nl is dé online omgeving van een klein familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar de mooiste Nordmann Kerstbomen met de hand, dus zonder pesticiden, kweekt én met het grootste plezier verkoopt aan haar afnemers in Nederland. Wij houden ons bezig met de groene kweek en verkoop van Kwaliteits  Nordmann Kerstbomen aan zowel particuliere als zakelijke afnemers. Vanaf 2021 zijn wij begonnen met het online verkopen van onze zorgvuldig gekweekte Kerstbomen. Wij bezorgen de door u gekozen Nordmann Kerstboom klimaatneutraal en veilig bij u thuis. Gemak dient de mens!

Wouter van Wouter de Groene Boer